Eva Rázgová photo

Umístění akce stranou velkých měst, do wellness hotelu, kde bude o všechny postaráno jako v bavlnce, nápad se soutěží o nejlepší projekty, to vše přinášelo nejen nadšení, ale i obavy (Najde se dost lidí, kteří si udělají čas vyrazit mimo město? Utáhneme rozpočet? Bude zájem o soutěž, kterou jsme ještě nikdy nepořádali?). Protože je ale nadšení většinou silnější než malomyslnost, vše se nakonec podařilo.

Z bohatého přednáškového programu ve 2 sekcích si snadno vybrali více i méně pokročilí a worskhopy obohatily dokonce i ty z nás, kdo si včas nepořešili prostředí pro vývoj (příště budou účastníci, včetně autorky tohoto textu, jistě disciplinovanější a pořádně si přečtou pokyny k programu :-)). Soutěž opět potvrdila to, co již mnozí Drupalisté vědí: když narazíte na hranice možností či vlastní fantazie, přejděte na Drupal. Nádherné ceny ze sklárny Memory Crystal byly pak nádhernou tečkou sobotního slavnostního večera a rozzářily tváře nejen vítězů - jestli nevěříte, že skleněná cena není jen lapač prachu, podívejte se na obrázky. Poslední půlden byl věnován případové studii, která víceméně plynule přešla do diskuse a do práce v malých akčních skupinkách pro řešení věcí, které bychom rádi “někam posunuli”. Nechybělo ani odlehčovací povídání o tom, čím se rádi bavíme, když se zrovna nemazlíme s Drupalem. Ještě necelý týden po akci to vypadá, že nám to nadšení i vydrží, více jsme si snad nemohli přát…

Těšíme se zase za rok, tentokrát na Slovensku!

Kde se dozvíte víc:

Děkujeme hotelu Amande za prvotřídní péči, všem našim sponzorům za příspěvek do komunity, mezinárodní Drupal asociaci za podporu cen do prvního ročníku DrupalCS Awards a v neposlední řadě dobrovolníkům z Drupal komunity, kteří do akce investovali obrovské množství svého času a práce.

Přidat komentář

Která řeka protéká Prahou?