Drupal user
Fórum
Drupal version

Dobrý den, můžete mi prosím někdo pomoci. Dnes jsem na webu aktualizovala modul views, aktualizace se ani nedokončila a od té doby mám na webu toto: Parse error: syntax error, unexpected '[' in /data/web/virtuals/70593/virtual/www/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 1003

Přes ftp jsem views přehrála v domnění, že se jedná o chybu při instalaci, ale je to pořád to stejné do stránky se nemůžu vůbec dostat.

Prosím pomůžete mi někdo? Děkuji

Tak nejprve, je k tomu trochu málo informací:

-- aktualizovala - z jaké verze na jakou verzi?

-- aktualizace se ani nedokončila - co to znamená? Vypsalo to něco? Probíhaly nějaké databázové změny? Neúspěšně? Tj. s jakou chybovou hláškou?

-- jakou verzi PHP používáte? (podobné chyby mohou souviset se starou - již nevyhovující - verzí PHP).

Co bych ještě doporučila (po zjištění verze PHP a toho, zda vůbec vyhovuje požadavkům Drupalu):

- Používáte drush? Jestli ano, vyčistěte cache přes drush.

- Jestli to nepomůže, můžete nahodit web ze zálohy a zkusit to znovu...

ja bych k tomu dodal, ze "přehrála" tak jak ho chapu ja je spatne. je potreba cely modul na serveru smazat a pak tam nakopirovat novou verzi. ale z toho co vidim to vypada na chybu pri prenosu pres FTP

Vyse zmineny dotaz na verzi PHP se zda byt klicovy. Dnes by to melo byt PHP 7.1 na jistotu. Dle toho do jsem rychle vygooglil hadam ze pouzivate PHP 5.3 - https://www.drupal.org/project/views/issues/3039953 Pokud jsem to trefil, tak aktualizujte jak jen to pujde. Opravdu! Tato verze nedostava bezpecnostni aktulizace uz skoro 5 let. ( https://www.php.net/eol.php )

Přidat komentář

Která řeka protéká Prahou?